Vi förstärker just nu vårt trevliga, engagerade och kompetenta Stockholmsteam med nya kollegor. Vi söker konsulter som vill jobba med affärsutveckling och implementation av ERP-systemet Infor M3.

Elvenite befinner sig i ett expansivt och dynamiskt skede och våra kunder finns bland annat inom livsmedels- och dagligvarubranschen, där vi jobbar med några av Skandinaviens mest kända varumärken.  

Om jobbet

Tjänsten innebär rådgivning, problemlösning, konfigurering och utbildning med utgångspunkt i Infor M3. Du kommer både att jobba tillsammans med hjälpsamma kompetenta kollegor och ibland självständigt men alltid i en miljö där du kan få hjälp och stöd. Oavsett om du sitter på kontoret eller på plats hos kund. Du är serviceminded och lösningsorienterad och har god förmåga att sätta dig in i kundens behov och utmaningar. Vi söker dig som har kunskap inom ett eller flera av områdena supply chain, ekonomi, produktion, inköp, distribution och/eller orderhantering.  

Vi erbjuder

Vår företagskultur präglas av öppenhet, nyfikenhet och omtanke. Vi har förmågan att attrahera kompetenta människor som gillar att jobba tillsammans i en öppen och varm gemenskap där alla delar med sig av sig själva och sin kunskap. Tillsammans skapar vi också förutsättningar att planera och driva arbetet självständigt enligt principen frihet under ansvar. Dessutom uppmuntrar och möjliggör vi ständigt lärande och aktiv utveckling, både på det personliga och professionella planet. Företaget erbjuder en attraktiv arbetsmiljö i centrala Stockholm och ett konkurrenskraftigt förmånspaket.  

Kvalifikationer

• Du har jobbat några år med M3 antingen i rollen som konsult eller i en linjebefattning.

• God kommunikationsförmåga samt god förståelse för affärsprocesser och logistikflöden.

• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och gärna förståelse av norska.  

Ansökan och tillträde

Vår anställningsprocess startar alltid med att du skickar in ett CV och personligt brev. Vi lovar att återkoppla din ansökan inom 10 arbetsdagar och vi kallar till intervju löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillträde sker enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: Söndag 2 december

Om Elvenite

Vi är en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster riktade mot tillverknings- och distributionssektorn som exempelvis livsmedelsföretag och dagligvaruhandel. Sedan början av 2018 är Elvenite en del av Combined Excellence, en koncern bestående av ett dussintal entreprenörsdrivna expertbolag inom digitalisering.