Vill du vara med i digitaliseringsresan och hjälpa våra kunder att skapa förutsättningar för datadrivna beslut?

Dina arbetsuppgifter

Som datalagerutvecklare hos oss jobbar du nära våra kunder och hjälper dem utveckla och förvalta deras kärna för beslutstöd. Du ser till att våra kunder har tillförlitliga data på plats för att ta rätt beslut i verksamheten. Du är med i hela kedjan från att hämta data från källsystem, tvätta, strukturera och göra den förståelig och tillgänglig. Du jobbar nära kund och tight tillsammans med dina kollegor för att skapa en fantastik kundupplevelse.

Vad vi söker

• Du som är/vill bli expert som datalagerutvecklare i SQL server
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
• Civilingenjörsexamen eller motsvarande akademisk utbildning inom IT
• Stort intresse för teknik och affärer

Vem är du?

Som person drivs du av problemlösning och har ett stort teknikintresse och en nyfikenhet att vilja grotta på djupet. Vid högre tempo har du förmågan att behålla fokus på det som är viktigast. Vi ser också att du kan ta eget ansvar och har stort engagemang i allt du tar dig för.

Du gillar att utmana dig själv, är prestigelös och bidrar till vår positiva arbetsplats.

Elvenite verkar utefter en värdegrund baserat på nyfikenhet, omtanke och effektivitet vilket vi ser är något du också värdesätter. Hållbarhet är något vi jobbar aktivt med och vi värnar om en hållbar utveckling.

Vi erbjuder dig

Hjälpsam, respektfull prestigelös företagskultur där det är högt till tak och nära till beslut där vi värnar om vår personal. Hos oss får du möjligheten att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag, ofta hos stora kunder inom livsmedelsindustrin men även annan tillverkande industri. Vi värdesätter kompetensutveckling och ger dig utrymmer för ständigt lärande och dedikerad tid för vidareutbildning. Exempelvis via vårt samarbete med Datacamp.com. Som nyanställd hos oss får du en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och ett genomarbetat onboardingprogram.

Utöver detta erbjuder vi även

• Inspirerande och nya lokaler i centrala Karlstad
• Frukostbuffé varje fredag
• Möjlighet till massage på arbetsplatsen.
• Varje år gör vi en kul resa tillsammans i bolaget

Placeringsort: Karlstad

Ansökan och tillträde

Vår anställningsprocess startar alltid med att du skickar in ett CV och personligt brev. Vi lovar att återkoppla din ansökan inom 10 arbetsdagar och vi kallar till intervju löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag: Torsdag 31 januari

Om Elvenite

Vi är en ledande leverantör av kvalificerade konsulttjänster riktade mot tillverknings- och distributionssektorn som exempelvis livsmedelsföretag och dagligvaruhandel. Sedan början av 2018 är Elvenite en del av Combined Excellence, en koncern bestående av ett dussintal entreprenörsdrivna expertbolag inom digitalisering.

Följ oss på Instagram