Vi befinner oss i ett expansivt och dynamiskt skede och söker nu en KAM som drivs av utmaningar och goda kundrelationer till vårt kontor i Karlstad. Som KAM hos oss kommer du att bearbeta marknaden och nya kunder för Elvenites tjänster och produkter. Rollen innefattar såväl nykundsbearbetning som kundvård av befintliga kunder där ett aktivt arbete med nära kundrelationer är en naturlig del av tjänsten.


Om jobbet

Du kommer att sälja Elvenites tjänster genom B2B- försäljning. Våra kunder finns främst inom livsmedelsbranschen, där vi jobbar med några av Skandinaviens mest kända varumärken. Du kommer främst att sälja tjänster som innebär stöd och integration inom områdena affärssystem, avancerad analys, business intelligence samt managed services.

Vi ser att du har erfarenhet av försäljning inom B2B där din styrka är att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du har en teknisk grundkompetens inom IT och ett teknikintresse. Din försäljning bygger på förtroende och kunskap vilket ger våra kunder en trygghet och tillit till dig och vår verksamhet. Du är van att jobba mot uppsatta mål och att samverka med såväl produkt- som tjänstepartners.

Som person är du driven och engagerad vilket lyser igenom i ditt kundfokus. Du är utvecklingsfokuserad och drivs av att hitta lösningar till våra kunders behov. Att vara en del av ett framgångsrikt team där alla strävar mot samma mål är något du värderar.


Vi erbjuder

Vår företagskultur präglas av öppenhet, nyfikenhet och omtanke. Till oss kommer kompetenta människor som gillar att jobba tillsammans i en öppen och varm gemenskap där alla delar med sig av sig själva och sin kunskap. Tillsammans skapar vi också förutsättningar att planera och driva arbetet självständigt enligt principen frihet under ansvar. Dessutom uppmuntrar och möjliggör vi ständigt lärande och aktiv utveckling, både på det personliga och professionella planet.

Placeringsort

Elvenite erbjuder en attraktiv arbetsmiljö i centrala Karlstad och ett konkurrenskraftigt förmånspaket.


Ansökan och tillträde

Vår anställningsprocess startar alltid med att du skickar in ett CV och personligt brev. Vi lovar att återkoppla din ansökan inom 10 arbetsdagar och vi kallar till intervju löpande. 


Välkommen med din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag är 6 Januari.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset.
Om du har frågor, vänligen kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 
eller Sofie Gustavsson på telefon 0702 91 78 83.

Om Elvenite

Elvenite är förbättringskonsulter som levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling inom främst livsmedelssektorn. Bolaget kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med målet att maximera värdet av kundernas affärssystem och processer. Värdeorden som förenar och driver konsulterna är Effektivitet, Nyfikenhet och Omtanke. Bolaget bildades 2007, har i dagsläget 50 konsulter och finns med kontor i Stockholm, Karlstad, Oslo.

I centrum för verksamheten står alltid kunden och konsultens personliga service. Elvenites arbete bygger på erbjudandet att leverera tjänster som ökar användarnyttan, effektiviserar processer och utvecklar verksamheten. Med kapaciteten att erbjuda en kombination av ERP & Integration, Business Analytics, Projektledning och Managed Services, gör det Elvenite till en naturlig helhetsleverantör och långsiktig partner.

Sedan början av 2018 är Elvenite en del av Combined Excellence, en koncern bestående av ett dussintal entreprenörsdrivna expertbolag inom digitalisering.