fbpx

jobba hos oss

Spontanansökan

Ta ditt bästa beslut någonsin
sök en av våra tjänster

På Elvenite arbetar vi helhjärtat med att stötta företag inom livsmedelsindustrin på deras digitaliseringsresa.
Med spetskompetens inom Infor M3, Qlik, Power BI och Birst, ser vi till att våra kunder kan ta rätt beslut oavsett tid, plats eller enhet.
Sök någon av tjänsterna nedan, så kan du vara med och forma nästa generations livsmedelsindustri!

Data Scientist – Business Intelligence

Behovet av att digitalisera och automatisera verksamheter har aldrig varit större och kraven på att kunna spåra, hantera och upptäcka avvikelser eller trender växer för varje dag. Vi söker nu en Data Scientist inom Business Intelligence som brinner för att visualisera...

läs mer

Data Warehouse Developer

Vill du vara med och digitalisera livsmedelsindustrin i Norden? Behovet av att digitalisera och automatisera verksamheter har aldrig varit större och kraven från livsmedelskonsumenter att digitalt ha möjligheten att spåra, hantera och upptäcka produkter blir allt mer...

läs mer

Junior Business Analyst / Integration consultant

Vill du vara med och digitalisera livsmedelsindustrin i Norden? Behovet av att integrera verksamheter och olika system blir bara större och viktigare för varje dag. Nu söker vi en driven och positiv person som vill bli vår nästa stora stjärna och Integration...

läs mer

Att jobba på Elvenite

Elvenite levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag. Vi kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med drivkraften att maximera värdet av våra kunders affärssystem och processer. Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt. Vi kallar oss gärna förbättringskonsulter.

Personalen först

Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar kundens verksamhet och förbättrar dess lönsamhet. Vår största styrka sitter i vår personal. Elvenites personal är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team.

Vad vi gör

På Elvenite vet vi att affärer görs mellan människor. Vi vet att bra affärer skapas genom omtanke, respekt och goda relationer. Med våra tjänsteområden ERP & Integration, Business Analytics, Managed Services, Projektledning och Socialt samarbete kan vi ta ett helhetsgrepp på våra kunders verksamhetsutmaningar.

ETT SKÖNT GÄNG SOM TRIVS PÅ JOBBET

På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Var för sig är vi affärsutvecklare, webbarkitekter, löpare, affärskonsulter och triatleter. Tillsammans är vi Elvenite, en perfekt kombination av hjärna, hjärta, passion, engagemang och kompetens. Vi vet att goda resultat bygger på ständig förbättring.

WORK HARD, PLAY HARD

Det händer mycket på Elvenite under ett år. Vi jobbar inte bara aktivt med våra kunder varje dag, vi tror också att fysiskt och psykiskt välmående är en förutsättning för att man ska trivas och prestera på arbetsplatsen. Vi uppmuntrar till en aktiv livsstil genom generösa bidrag och genom gemensamma utmaningar.

VILL DU JOBBA PÅ ELVENITE?

redo för en arbetsplats fylld med positiv energi?

På Elvenite kommer du att få en viktig roll, en individuellt anpassad kompetensutvecklingsplan, förmåner som träningsbidrag, pension och individuell löneutveckling, samt härliga kollegor. I utbyte förväntar vi oss hög kompetens, en skön personlighet, initiativtagande, framåtanda och ett sug efter att anta nya utmaningar.

Skicka in en spontanansökan

Elvenite på Instagram

Följ Elvenite och vår fantastiska personal i vardagen på elvenite_

funderar du på hur det är att arbeta på elvenite?

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna på Elvenite.