jobba hos oss

Lediga tjänster

Ta ditt bästa beslut någonsin
sök en av våra tjänster

På Elvenite arbetar vi helhjärtat med att stötta företag inom livsmedelsindustrin på deras digitaliseringsresa.
Med spetskompetens inom Infor M3, Qlik, Power BI och Birst, ser vi till att våra kunder kan ta rätt beslut oavsett tid, plats eller enhet.
Sök någon av tjänsterna nedan, så kan du vara med och forma nästa generations livsmedelsindustri!

Lediga tjänster

Key Account Manager

Vi befinner oss i ett expansivt och dynamiskt skede och söker nu en KAM som drivs av utmaningar och goda kundrelationer till vårt kontor i Karlstad. Som KAM hos oss kommer du att bearbeta marknaden och nya kunder för Elvenites tjänster…

KARLSTAD
Läs mer om tjänsten

Elvenite - Power BI-konsult

Power BI-konsult

Vi söker nu en Power BI-konsult som vill jobba i vårt trevliga, engagerade och kompetenta team för Affärsanalys (Business Analytics). Om du brinner för saker som datadrivna insikter, nyckeltalsstyrning och visualisering, då har vi planer för dig…

KARLSTAD
Läs mer om tjänsten

Elvenite - Qlik Sense-konsult

Qlik Sense-konsult

Vi söker nu en QlikSense-konsult som vill jobba i vårt trevliga, engagerade och kompetenta team för Affärsanalys (Business Analytics). Om du brinner för saker som datadrivna insikter, nyckeltalsstyrning och visualisering, då har vi planer för dig…

KARLSTAD
Läs mer om tjänsten

Elvenite-Affärskonsulter

AFFÄRSKONSULTER M3

Vi förstärker just nu vårt trevliga, engagerade och kompetenta Stockholmsteam med nya kollegor. Vi söker konsulter som vill jobba med affärsutveckling och implementation av ERP-systemet Infor M3…


STOCKHOLM

Läs mer om tjänsten

Att jobba på Elvenite

Elvenite levererar resultat i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling hos några av Skandinaviens ledande livsmedelsföretag. Vi kombinerar djupt bransch- och verksamhetskunnande med drivkraften att maximera värdet av våra kunders affärssystem och processer. Drivna av effektivitet, nyfikenhet och omtanke strävar vi alltid uppåt. Vi kallar oss gärna förbättringskonsulter.

Personalen först
Elvenite är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar som utvecklar kundens verksamhet och förbättrar dess lönsamhet. Vår största styrka sitter i vår personal. Elvenites personal är kapitalet, själen och drivkraften. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi fortsätta att locka till oss de bästa konsulterna i branschen och utvecklas till att bli ett ännu bättre team.
Vad vi gör
På Elvenite vet vi att affärer görs mellan människor. Vi vet att bra affärer skapas genom omtanke, respekt och goda relationer. Med våra tjänsteområden ERP & Integration, Business Analytics, Managed Services, Projektledning och Socialt samarbete kan vi ta ett helhetsgrepp på våra kunders verksamhetsutmaningar.
ETT SKÖNT GÄNG SOM TRIVS PÅ JOBBET
På Elvenite arbetar en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs alla av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika lösningar för våra kunder.
TILLSAMMANS ÄR VI STARKA
Var för sig är vi affärsutvecklare, webbarkitekter, löpare, affärskonsulter och triatleter. Tillsammans är vi Elvenite, en perfekt kombination av hjärna, hjärta, passion, engagemang och kompetens. Vi vet att goda resultat bygger på ständig förbättring.
WORK HARD, PLAY HARD
Det händer mycket på Elvenite under ett år. Vi jobbar inte bara aktivt med våra kunder varje dag, vi tror också att fysiskt och psykiskt välmående är en förutsättning för att man ska trivas och prestera på arbetsplatsen. Vi uppmuntrar till en aktiv livsstil genom generösa bidrag och genom gemensamma utmaningar.

VILL DU JOBBA PÅ ELVENITE?

redo för en arbetsplats fylld med positiv energi?

På Elvenite kommer du att få en viktig roll, en individuellt anpassad kompetensutvecklingsplan, förmåner som träningsbidrag, pension och individuell löneutveckling, samt härliga kollegor. I utbyte förväntar vi oss hög kompetens, en skön personlighet, initiativtagande, framåtanda och ett sug efter att anta nya utmaningar.

Skicka in en spontanansökan

Elvenite på Instagram

Följ Elvenite och vår fantastiska personal i vardagen på elvenite_

funderar du på hur det är att arbeta på elvenite?

Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna på Elvenite.